Si tu o poti ajuta!

Imi este destul de greu sa scriu acest post. Motivele sunt multe…

Si am rugamintea mare sa imi acordati timpul si atentia pentru a citi pana la capat materialul acesta.

Va spuneam acum cateva zile ca a trecut ceva timp de cand am facut primii pasi in research si ca acestia au fost ghidati si sprijiniti de colegii mei din Daedalus Group.

Printre acesti se afla si sufletul cald si minunat despre care scriu aici. Andra

Cu toate ca birourile noastre sunt in capete diferite ale spatiului de birouri al firmei, cu toate ca de multe ori nu am avut timpul necesar sa stam mai mult impreuna si sa ne cunoastem am simtit de la prima privire ca avem multe lucruri in comun.

Carti pe care le-am citit amandoua sau pe care ne doream sa le citim, pasiune pentru dezvoltare personala, cunoastere si spiritualitate.

Atentie spre natura, sanatate si lucruri altfel.

Discutii interesante si pasionante despre o multime de subiecte.

Imi amintesc o noapte. Prin iarna candva. Era 12 sau poate chiar 1. Ma credeam singura zebzeaca pierduta prin open. Inca mai avem ceva de munca pe aici si am hotarat sa fac o mica pauza sa ma dezmortesc. Ma ridic de la birou si vad lumina in partea cealalta a open-ului. Merg decisa sa fac economie si ajungand in partea cealalata vad ca de fapt nu sunt singura “nocturna”. Andra era la biroul ei, municnd cu drag si spor la un raport care trebuia livrat in noaptea aceea. Si era cu zambetul pe buze chiar daca ora era tarzie. Si era vesela si atenta la ceea ce avea de facut.

Asa am vazut-o eu pe Andra aici: dedicata, atenta, implicata

Si stiu sigur ca si colegii mei o vad cel putin asa, daca nu in mult mai multe nuante si culori. Pentru ca multi dintre ei au avut parte de prezenta ei mult mai mult timp.

Inceputul de an a venit fara ea. Timid o vorba prin open a spus ca e bolnavioara. La un anumit moment am aflat ca starea ei se degradeaza, ca s-a internat, ca are probleme ba cu una, ba cu alta. Cu toate acestea nimeni nu se astepta la “surpriza” unui diagnostic uneori complesitor si cu siguranta naucitor. O forma de cancer urata si mai ales cu evolutie extrem de agresiva.

Si acolo a inceput pentru ea un drum lung si anevoios spre vindecare. Si spre revenirea ei la viata si la prieteni si la noi – oamenii care o cunosc si care o iubesc.

Si stiu cu siguranta ca ne dorim cu totii sa o avem iarasi alaturi de noi. Eu sigur imi doresc timp alaturi de ea. Sa o cunosc mai bine, sa avem timp sa disecam in o mie si o suta de bucati toate acele subiecte care nu au ajuns “pe masa” noastra inainte.

Noi avem aici o multime de actiuni care mai de care mai dragute si simpatice. Toate au fost sau sunt cu scopul de a o ajuta pe Andra.

Mai mult, Dae (si pentru asta le multumim in primul rand lui Daniel si Dragos) a fost alaturi de initiativele colegilor si a venit si cu altele suplimentare astfel incat sa ajunga resurse cat mai mari la Andra.

Asta pentru ca Andra are nevoie de noi toti. Cu mic, cu mare. Si da! Are nevoie de bani pentru ca doar asa poate sa continue tratamentul si poate sa se faca bine.

Si noi stim cu totii ca ea isi doreste asta si ca si poate sa se faca bine.

Fiecare dintre noi o poate ajuta. Cu mai mult sau mai putin. Pana la urma nu conteaza cu cat pentru ca impreuna putem sa facem diferenta.

Niste prieteni simpatici ai Andrei au facut un blog dedicat cauzei ei. Aici gasiti detaliile despre etapele prin care ea a trecut, precum si diagnosticul exact si ceea ce urmeaza si care sunt pasii de urmat in tratament.

Tot acolo gasiti detaliile despre cum puteti sa donati bani pentru a o sprijini in drumul ei spre insanatosire. si stiu ca Andra va avea un gand bun, o multumire si un zambet pentru fiecare dintre cei care o sprijina in vreun fel.

Pe langa blog, cred ca puteti sa aruncati un ochi si pe pagina ei de Facebook  si sa va faceti o idee despre cum e ea.