O dimineata cu parfumul ei…

Fiecare anotimp are dimineti specifice.

Acum, se presupune ca e vara. Si diminetile ar trebui sa fie insorite si calduroase. Cu toate astea, ultimele zile au venit cu dimineti inchise, mohorate si de multe ori reci. Pe langa aroma ceaiului care imi insoteste diminetile cu siguranta mai am nevoie de ceva care sa imi coloreze ziua ce va urma.

Cel mai bun accesoriu pentru o stare, fie ca e vorba de energie, fie ca e vorba de inspiratie, voie buna sau incredere in mine,  este parfumul. Am parfumuri de vara, fresh, proaspete, aromate, inflorate si parfumuri de iarna, dulci, profunde, senzuale, rafinate. Am parfumuri care imi amintesc de vacanta si parfumuri care imi amintesc de el.

Le privesc in fiecare dimineata, ma uit afara si ma uit in mine. Caut acel ceva care sa imi puna zambetul pe buze in acea zi. Caut inspiratia care sa fie langa mine pe tot parcursul zilei.

Zilele astea am ales de fiecare data ceva ce sa imi inspire cald si comod si confortabil. Dar astept cu nerabdare zilele de vara reale. Acele zile cand diminetile sunt insorite si calduroase. Cand te uiti la in si te gandesti la mare. Cand visezi la umbra unei livezi si la racoarea unei limonade. Cand soarele te alinta cu raze mult prea fierbinti si tu il certi ca a prea „iubaret”.

Acele zile vor veni cu o noua alegere. Parfumata, deosebita, rafinata. Iar daca este completata de o atingere de mosc cu siguranta imi va cuceri inima si diminetile de vara.

E promisiunea pe care o face C-THRU Golden Touch. Mai mult, un zambet pe buze si un bust de energie si de incredere in tine in zilele lungi de intalniri, sedinte si munca la birou cand mintea e cu siguranta la week-end-urile la mare sau la munte.

Acesta postare este inscrisa in campania Blogal Initiative dedicata bloggeritelor

Cosmina Pacurar