I love shoes

Oare este femeie care poate spune “am suficienti papuci”? Sincer, eu nu cred.

Dar hai sa ne lamurim putin. Pentru mine “papuci” este un termen generic. Il folosesc pentru tot ce inseamna incaltaminte – fara discriminari 🙂  Am auzit de multe ori spunandu-mi-se ca de vina e Ardealul. Ca pe acolo se spune asa. Acum nu stiu daca e asa sau nu. Ce stiu e ca mi se pare potrivit sa le spun asa.

Cu atat mai mult cu cat papucii sunt o pasiune pentru mine. Am vise marete cu ei. Multe, multe perechi si un dulap cam de 3 ori mai mare ca cel de acum dedicat doar lor. E adevarat ca si acum am multi. Uneori si eu le pierd sirul. Cu toate astea de fiecare data cand se iveste ocazia de ceva nou e capitolul la care am cele mai mari probleme in a spune “NU”.

Zilele trecute am descoperit un nou loc pentru papuci. Este un spatiu on-line si dedicat intradevar papucilor asa cum sunt ei definiti si de colegele mele care de multe ori sunt confuze vazandu-mi vreo achizitie nou la care eu ma refer cu sus-numitul termen.

Va spuneam de spatiul virtual nou descoperit. Eh, iata aici “sursa inspiratiei”. Si printre multe modele dragute si interesante am gasit una care ma inspira. Si da, am suficiente, dar niciodata o pereche in plus nu se supara langa restul suratelor din dulapul meu. Asa ca sunt sigura ca in curand va poposi si ea pe aici.

Cu toate ca m-a inspirat de la prima vedere, m-am plimbat prin tot magazinul celor de la zorilestore.ro si am descoperit si alte modele dragute. Sunt sigura ca oricare dintre voi isi poate gasi o prientena noua pentru colectia deja existenta.

Asadar, voi ce alegeti?