Evenimente in luna lui Mart(i)e…

O serie de evenimente interesante se intampla in perioada urmatoare.

Primul ar fi maine, 8 martie, cand Dr. Alin Popescu, organizeaza o campanie de donare de sange. Mie imi e frica sic and merg la analize si mi se face cam rau, dar stiu ca sunt o multime de oameni care au nevoie de transfuzii si probabil si mai multi care ar vrea sa faca o fapta buna. Deci daca puteti, maine sunteti asteptati sa donati…

Apoi mai este Gala Societatii Civile. Pana pe 12 martie se pot face inscrieri. Sunt o multime de lucruri interesante acolo, iar daca nu stiti despre ei sau vreti mai multe detalii ori informatii despre noutatile editiei de anul acesta, gasiti totul la ei pe site.

In 25 martie, la TNB, se intampla ceve J Mie imi place tare mult teatrul. L-am “invatat” la Cluj pe cand eram studenta si acum merg de cate ori am timp, ocazia etc. Si cu siguranta imi doresc sa merg si in 25 la “Clipe de Viata”, un spectacol de caritate, special produs de către UNITER, in cadrul Campaniei Naţională „Artiştii pentru artişti”, organizată în jurul datei de 27 martie – Ziua Internaţională a Teatrului.

Cu siguranta ca mai sunt si alte evenimente interesante. Eu am aflat despre astea de la chinezu.eu 🙂  si ma gandeam ca v-ar placea si voua sa stiti de ele..