Esti antreprenor? Poti mai mult!!!

O noua provocare pentru antreprenorii cu experienta din businessul romanesc.

12 – 20 noiembrie 2010 – Tough Guys Empretec

EMPRETEC este catalogat ca fiind cel mai intensiv program international de dezvoltare antreprenoriala livrat vreodata in Romania. Daca te-ai saturat de cursuri predate ca la scoala, de teorie fara practica sau fara aplicabilitate, Empretec este pentru tine.

EMPRETEC inseamna 9 zile in care vei avea parte de experiente unice de business, vei ajunge sa-ti identifici, rafinezi si sa-ti testezi competentele antreprenoriale. Vei primi feed-back constant de la colegi, de la facilitatori si de la clienti. 9 zile in care poti sa testezi cea mai creativa idee de business pe care o ai, intr-un mediu securizat, dar real, avand contact permanent cu piata si clientii.

Cine sustine programul? 1. Promovat de United Nations Conference on Trade and Development (UNCTAD) 2. Sustinut de Guvernul Romaniei prin MIMMCMA 3. Dezvoltat de David McClelland, profesor psiholog la Harvard.

Cui se adreseaza? Antreprenorilor cu experienta in business. Antreprenorilor care au vazut si partea usoara, dar si cea provocatoare a mediului socio-economic romanesc si nu numai. Antreprenorilor care, datorita experientei in business, cred ca au fost provocati, dar sunt deschisi la o super provocare – 9 zile departe de birou!

Ce rezultate iti ofera atelierul de lucru? 1. Vei intelege cum gandesc si cum se comporta antreprenorii de succes in diferite situatii. 2. Vei invata sa negociezi, sa conduci eficient, sa influentezi si sa controlezi rezultatele, sa te descurci in diverse situatii limita, sa lucrezi in echipa. 3. Iti vei cunoaste punctele forte si cele la care este necesar sa lucrezi pentru a imbunatatii. 4. Experienta zilnica castigata o vei putea testa si aplica in toate exercitiile atelierului de lucru si in afacerea curenta. 5. Experienta pe care o poti capata in 10 ani de lucru, prin studii, participari la seminarii o vei dobandi in aceste 9 zile de workshop intensiv. 6. Certificatul international obtinut iti ofera un plus de punctaj pentru accesarea proiectelor finantate de Uniunea Europeana. 6. Vei avea acces la reteaua internationala de peste 430.000 Empretecos si cea nationala de peste 200 absolventi.

De ce atelier de lucru? Metodologie de lucru este interactiva, prin participarea in grup sau individuala la exercitii, jocuri de rol, simulari, studii de caz, prezentari video, discutii cu finantatorii.

Detalii despre Empretec si posibilitati de inscriere pe www.empretecos.ro