EMPRETEC – Revolutia antreprenoriala

Incepem toamna in forta – doar pentru cei ce simt ca vor sa schimbe ceva in jurul lor si in afacerea lor.

Mai mult de 200 de participanti au aplaudat anul acesta la finalul atelierului de lucru!

Bazat pe metodologie de lucru perfectionata la Harvard, Empretec face diferenta in Romania.

Doua workshop-uri de exceptie:

08 octombrie 2010 – 16 octombrie 2010 – pret 2900 ron – pentru antreprenori

12 noiembrie 2010 – 20 noiembrie 2010 – pret 1000 Eur – pentru antreprenori cu experienta vasta in business, antreprenori ce rezista unei intensitati mult sporite a atelierului de lucru

EMPRETEC – Revolutia antreprenoriala. Alatura-te si fa diferenta.
Misiune
Intr-un mediu de business ultra-competitiv, antreprenorul are nevoie de solutii si decizii care sa duca la rezultate in afaceri. Workshop-ul Empretec pune bazele pregatirii antreprenoriale printr-un program intensiv de 9 zile in care participantul este intr-o continua provocare de a-si pune la incercare competentele antreprenoriale, testandu-si rezultatele comportamentelor sale si masurandu-le in permanenta.

Despre program
EMPRETEC este un program international de dezvoltare antreprenoriala si relationare in business desfasurat sub egida Conferintei Natiunilor Unite pentru Comert si Dezvoltare (UNCTAD – Geneva) si sustinut de Guvernul Romaniei. Programul este operational in 27 de tari de pe 3 continente, Romania fiind prima si singura tara din Europa in care se implementeaza programul incepand din anul 2002.

Produsul de baza al programului il reprezinta workshop-ul Empretec dedicat dezvoltarii competentelor antreprenoriale, fiind bazat pe metodologia unica originara de la Harvard, focusata pe abordarea antreprenoriatului din punct de vedere comportamental.

Grupul tinta este reprezentat de antreprenori si potentiali antreprenori –  in acceptiunea programului antreprenor inseamna orice persoana care detine si/sau administreaza o intreprindere/ afacere.

Atelierul de lucru incurajeaza participantul sa isi analizeze latura de antreprenor si il provoaca sa isi evalueze critic punctele sale tari si mai putin tari. Astfel, atelierul devine o oportunitate pentru a se familiariza cu competente comportamentale tipice antreprenorilor de succes, a practica si a-si intari aceste comportamente atat in cadrul activitatilor din workshop cat si in afacerea curenta.

Metodologie
Workshop-ul a fost dezvoltat initial de David McClelland, profesor si psiholog la Harvard, urmand sa fie ulterior definitivat impreuna cu companiile de consultanta Management Systems International si McBeer & Co, cu sprijinul USAID si Natiunile Unite. Inovativ in abordare, Empretec a fost numit de catre David McClelland drept cel mai semnificativ progres in pregatirea antreprenoriala in ultimele doua decenii.

Metoda de lucru folosita in cadrul atelierelor de lucru este puternic interactiva si orientata catre invatarea prin experimentare.  Se utilizează exercitii structurate, jocuri de rol, simulari, studii de caz, instrumente de evaluare menite sa provoace participantul sa se orienteze spre aspecte precum abilitatea si dorinta sa de a se imbunatati continuu din punctul de vedere al calitatii, al eficientei, al cresterii si al profitabilitatii. Odata ce participantul devine constient de nevoia de imbunatatire continua, el ajunge sa o foloseasca in orice aspect al afacerii sale. Drept urmare, la final de atelier, absolventii de succes ai programului au o viziune clara a ceea ce vor sa faca in afacerile lor pe termen scurt si lung.

Beneficiile participarii

  1. Vei intelege cum gandesc si cum se comporta antreprenorii de succes in diferite situatii;
  2. Vei invata sa negociezi, sa conduci, sa te impui, sa influentezi si sa controlezi rezultatele, sa intelegi motivele pentru care unele companiile au succes inclusiv in perioada de criza, sa discuti cu bancile, sa te descurci in situatii  limita, sa lucrezi in echipa;
  3. Iti vei recunoaste punctele puternice si le vei identifica pe cele pe care doresti sa le imbunatatesti;
  4. Experienta zilnica castigata o vei putea testa si aplica in toate exercitiile atelierului de lucru si in afacerea curenta;
  5. Experienta pe care o poti capata in ani de lucru, prin studii si participari la seminarii o vei dobandi în 9 zile;
  6. Iti va facilita accesul la finantari;

Inscriere workshop Empretec
In urma completarii formularului de inscriere si achitarea taxei de participare, candidatul urmeaza sa fie contactat in vederea programarii unui interviu. Interviul consta intr-o discutie de aproximativ 50 de minute, in urma careia se creioneaza un profil antreprenorial ce urmeaza sa fie folosit in timpul workshop-ului. De asemenea, interviul este o ocazie in plus de a clarifica orice alt aspect legat de participarea la workshop.

Pentru detalii suplimentare precum si pentru formularul de inscriere puteti trimite mail la: sorin.matei (at) 1der.biz.