Despre Farmec (ul) produselor romanesti

E sambata seara si stau pe mess cu o noua cunostinta-prietena.  Mai specific cu iYli. Si din una in alta, asa ca intre fete, ajungem si la cosmetice. Asa ajunge sa imi povesteasca de noua campanie lansata astazi de Farmec, pentru gama lor Gerovital Plant – nou inprospatata si imbunatatita. Aflu deci, ca iYli, impreuna cu alte 10 doamne pornesc in aventura testarii produselor timp de cateva saptamani si isi vor impartasi parerile sincere pe tot parcursul acestui experiment.

Pentru mine a fost haioasa discutia. Pentru ca eu am descoperit cu adevarat produsele Farmec, in primul an de facultate – studenta fiind la Cluj, adica prin ’99. De atunci si pana astazi, cu siguranta, in permanenta se gasesc printre produsele mele si ceva de la ei. Dar acum, mai mult decat in alte perioade, am o serie de produse si mai mult  chiar din gama sus mentionata.

Sunt fericita cu o crema nutritiva, cu un gel spumant pt curatat tenul. Mai am si crema lor anticelulita – ca orice femeie trecuta de o anumita varsta care se ingrijeste – acum ma rasfat putin cu varsta. Nu are nici o legatura ingrijirea personala cu varsta. Parerea mea. Mai mult, cred cu tarie in atentia acordata, specific, la orice varsta, atat corpului, cat si tenului. Acestea sunt produsele din gama Gerovital pe care le folosesc acum. Mai am suplimentul alimentar cu argila, servetelele demachiante, demachiant de la ei, din alta gama, iar ca si tonic eu folosesc Tarr – un dermatolog mi l-a recomandat ca fiind cel mai ok pentru un ten cu usoare probleme de acnee. De obicei mai gasesti pe la mine si crema hidratanta si gelul contur ochi tot din gama gerovital plant si am testat si masca lor cu extract de ceai. Mi-a placut taaare mult. Si sunt tentata sa incerc si gama Gerovital H3 Evolution. Dar mai astept putin.

Am fost intodeauna foarte multumita de produse. Tenul meu se simte bine cu ele. Mie imi place efectul. Crema de fata este cea mai aproape de sufletul meu. Dar si restul produselor pentru ca evident revin la ele. Mai mult decat atat eu cred in produsele romanesti. Cred in calitatea lor, in faptul ca sunt mai proaspete si doar din proximitate, daca nu din alte motive. Iar Farmec, mai mult decat orice, pentru mine si-a demonstrat valoarea la acest capitol.

P.S.: Scriu articolul pentru ca sustin campanii care implica promovarea produselor noastre, mai ales daca le folosesc si cred in ele. Si mai mult, le sustin pe fetele din echipa iYli sa castige concursul campaniei 🙂

P.S.2: si dovada existentei produselor (din pacate am sters poza iar dupa problemele cu WP si baza de date am pierdut unele info…:( )