Ca tot e la moda training-ul…


Poti alege acele module de training care sunt potrivite companiei din oferta de 12 module standard: (1. limbaj si metalimbaj, 2. managementul schimbarii si managementul performantei, 3. manipulare si persuasiune, 4. managementul timpului, 5. managementul stresului, 6. asertivitatea, 7. dezvoltarea inteligentei emotionale, 8. dezvoltarea increderii in sine, 9. creativitatea, 10. team building, 11. jocurile inconstiente, 12. invatarea experientiala) si 6 module speciale (S.13. meditatie si calm, S.14. construirea imaginii personale, S.15. manipularea maselor- politica si persuasiune, S.16. optimizare personala, S.17. mentoring, S.18. grupul de suport in mediul de afaceri)

Sau identifici existenta unor probleme in cadrul organizatiei, doresti optimizarea activitatii si performantei companiei dar nu sti exact ce module de training ar fi potrivite pentru organizatia poti solicita consultanta in acest sens, pentru a identifica trainingurile potrivite.

Poti comanda traininguri speciale, avand tematici alese de tine. Se va stabili o intalnire pentru a discuta cerintele specifice si pentru a identifica nevoile de formare in cadrul organizatiei urmand ca in termenul stabilit de comun acord sa fie realizate modulele de training solicitate.

Detalii suplimentare: http://consilierepsihoterapie.ro/index.php/training/43-training/58-training-personalizat

Sau cosmina.pacurar@consilierepsihoterapie.ro

Comments are closed.